Wijnboer voor een week

 
Meewerken aan een domein dat al 1000 jaar bestaat, dat deden honderden voor jou en er zullen nog honderden na jou volgen…. Maar jij bent nu nodig!


KLUSSEN 2021

Alle palen en bedrading moet gecontroleerd worden en gerepareerd. Bomen en struiken kappen en zagen. Herstelklusjes aan de schuren en het huis.  Lang weekend wonen op een wijndomein en spierballen kweken. En weet, mensen hebben op hun sterfbed, meer spijt van de dingen die ze niet hebben gedaan dan die ze wel hebben gedaan. One life, live it!

WANNEER:

  • Door Covid schuiven we hier en daar wat met dagen en mogelijkheden.
  • Mail ons je interesse dan kijken we of eea in te plannen is.

AANTAL: 3 a 6 klussers

DUUR: 3 tot 7 dagen


GROEPEN OF INDIVIDUEEL MAATWERK

Je kan als groep of alleen mee werken. De ervaring leert dat hard werken en goed eten en drinken de mooiste gesprekken oplevert. Dus of je nu met een studenten- vrienden groep of de Rotary komt of een keer alleen nieuwe mensen wilt ontmoeten je bent van harte welkom. Voor groepen kunnen we ook maatwerk afspreken, zowel qua data als invulling.

WANNEER: maatwerk af te spreken qua programma

AANTAL: vanaf 5 klussers

DUUR: 2 / 4 dagen

AANMELDEN

Stuur ons een mailtje met de periode waarin je kan komen werken en wat je wilt gaan doen,  info@domainelalande.com .

KOSTEN

Kost en inwoning zijn voor onze rekening, minus een bijdrage van 10 euro per dag. Je boekt en betaald je eigen vlucht naar Bergerac voor ongeveer € 120,–. Met de auto komen kan natuurlijk ook!