Porcherie

De Porcherie is een huis voor 4 personen met zwembad. Een mooi groot terras dat uitkijkt over het grootste wijnveld van 16.000m2 en een overdekte buitenkeuken met open haard maakt het een Franse droom. De Porcherie bestaat uit twee verblijven. Een kamer met twee bedden en een keukentje. En een verblijf met 2 eventueel 3 bedden waar ook een wc en douche zijn ondergebracht. Op de twee grote terrassen start je de dag met koffie en croissant en eindig je met een mooi glas wijn genietend van de zon die onder gaat achter de wijngaard. En ‘s avonds sterren kijken! Weet je het nog de Grote en Kleine Beer, de Poolster en oneindig veel meer. Overdag zorgt het zwembad voor verkoeling. Dit is niet een zwembad met Olympische afmetingen maar een in de rotsen uitgehakte oude citerne (wateropvang) die voor kinderen en volwassenen een heerlijk bad is.
Koken kan binnen maar er is naast het zwembad een overdekte oude bakoven uit 1724 die je kan gebruiken als buitenkeuken. De bakoven gebruiken we als open haard maar kan je gebruiken als pizzaoven. Wel veel pizza’s maken want de oven heeft wel Olympische afmetingen.
Een heerlijke plek voor gezinnen.
We vragen voor de porcherie  € 550,= per week. In de maanden juli en augustus is het iets duurder namelijk €795,= per week. In de maanden oktober tot en met mei is het zwembad niet beschikbaar , de prijs bedraagt dan  € 400,= per week.

Schoonmaken, bad en linnengoed is € 45,= per week.

De wisseldagen zijn op zondag. Je kent de verhalen van zwarte zaterdag en files waarin hele gezinnen zijn verdwenen. Dat doen we je niet aan. Op zondag lekker rustig op de weg, geen stress en geen vrachtverkeer in Frankrijk. Als je komt vliegen, overleg even over de aankomst en vertrek dagen. Transavia en Ryanair vliegen (nog) niet dagelijks. Boeken doe je door eerst de agenda te bekijken of de porcherie vrij is in de door u gewenste periode en dan een mail met deze periode te sturen aan info@domainelalande.com . We zullen dan zsm reageren om uw boeking definitief te maken.