Zakelijk

 

Intensief en aandachtsvol met elkaar een probleem oplossen, werken aan het team en opgeladen weer terug naar Nederland dat bieden we.
Lalande is uitermate geschikt om zakelijk te gebruiken. In een totaal andere omgeving kom je tot andere inzichten. Verander de setting en de oplossing wordt anders en het probleem anders aangevlogen. Het is investeren in tijd, het kost je drie uur meer dan in de file naar de Veluwe, maar het gaat om de opbrengst. Hoeveel tijd verlies je niet met GSM verstoring in Nederland etc. We hebben al diverse zakelijke groepen gehuisvest die meer dan tevreden weer vertrokken. Intenser, aandachtsvol met elkaar een probleem oplossen, werken aan het team en opgeladen weer terug naar Nederland dat is wat we terugkrijgen.

In Strategische en in team sessies kunnen wij ook nog een facilitaire rol spelen. Beide frères zijn ondernemers en begeleiden en adviseren organisaties.  Mail ons als je dat leuk lijkt.

TEAM

Met je team werken aan werkelijk “Together Each Achieves More” Elkaars drijfveren leren en begrijpen. Een team dat elkaar steunt in goede maar juist net in slechte tijden. Terug in de flow die meer plezier en meer resultaat geeft. We doen het op het Lalande, niet alleen voor anderen maar ook onze eigen mt’s  hebben hier mooie succesvolle transformaties meegemaakt.

STRATEGIE

Droom hier je strategie bij elkaar. Ga op zoek naar de “why” factor van je organisatie en vertrek met een activitysystem waar je strategie op één A4 voor iedereen begrijpelijk en communiceerbaar is.

ACCOMMODATIE

We hebben de beschikking over 6 twee persoonskamers en kunnen dit uitbreiden met wat kamers op loopafstand. Bijeenkomsten, vergaderingen etc kunnen we huisvesten in de grange. Maar de ervaring leert dat er veel buiten wordt georganiseerd. Vergaderen in de moestuin onder de kersenboom heeft toch een andere dynamiek dan in dat Van Der Valk zaaltje. “Met een vakantiegevoel zakelijke oplossingen met elkaar zoeken en vinden, noem je dat nog wel vergaderen” zei een van onze bezoekers. Nee, ik denk het niet en dat is dan ook de essentie om hier naar toe te gaan. Weg van die gebaande wegen, doe het anders. En ook zakelijk geldt  “one life, live it!”

CONTACT

Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje aan info@domainelalande.com  

BewarenBewaren