Zakelijk

dinervignoble

 

Intenser en aandachtsvol met elkaar een probleem oplossen, werken aan het team en opgeladen weer terug naar Nederland dat bieden we.
Lalande is uitermate geschikt om zakelijk te gebruiken. In een totaal andere omgeving kom je tot andere inzichten. Verander de setting en de oplossing wordt anders en het probleem anders aangevlogen. Het is investeren in tijd, het kost je drie uur meer dan in de file naar de Veluwe, maar het gaat om de opbrengst. Hoeveel tijd verlies je niet met GSM verstoring in Nederland etc. We hebben al diverse zakelijke groepen gehuisvest die meer dan tevreden weer vertrokken. Intenser, aandachtsvol met elkaar een probleem oplossen, werken aan het team en opgeladen weer terug naar Nederland dat is wat we terugkrijgen.

In Strategische en in team sessies kunnen wij ook nog een facilitaire rol spelen. Beide frères zijn ondernemer en coach.  Mail ons voor maatwerk.

TEAM

Met je team werken aan werkelijk “Together Each Achieves More” Elkaars drijfveren leren en begrijpen. Een team dat elkaar steunt in goede maar juist net in slechte tijden. Terug in de flow die meer plezier en meer resultaat geeft. We doen het op het Lalande, niet alleen voor anderen maar ook onze eigen mt’s  hebben hier mooie succesvolle transformaties meegemaakt.

STRATEGIE

Droom hier je strategie bij elkaar. Ga op zoek naar de “why” factor van je organisatie en vertrek met een activitysystem waar je strategie op één A4 voor iedereen begrijpelijk en communiceerbaar is.