Winery Lalande

GITES FOR RENT

Een wijndomein is geweldig om te bezitten maar te uniek en mooi om alleen voor jezelf te houden. Voor vrienden en aardige mensen verhuren we een torentje in het merlot veld en een porcherie met zwembad en uitzicht op de cabernet sauvignon. Voel je wijnboer tussen de druiven. We delen graag deze mooie plek met je en hopen dat je er net zo van geniet als wij ! Meer….

WINE FOR SALES

Domaine Lalande is een oude boerderij waar altijd biologisch is gewerkt en die bovendien geheel zelfvoorzienend was. Van broodoven en wijncave tot aan notenpers en waterput. Dat is voor ons een uitgangspunt geworden. Creëer een autonoom Domaine,  in eten en drinken maar ook qua energievoorziening en financieel. Meer…..

HISTORY

Een wijn domein is mooi maar ook zeer arbeidsintensief. Naast de wijngaarden waar elke dag in gewerkt kan worden zijn de schuren en de huizen uit 1724. Ook die kunnen dus wel wat aandacht gebruiken. Voor 2014 hebben we 4 grote werken op het programma staan. Wil je meehelpen? Klik dan hier voor een overzicht van de klussen , en je hulp is zeer welkom! Meer….