Wijnboer voor een week

 
Meewerken aan een domein dat al 1000 jaar bestaat, dat deden honderden voor jou en er zullen nog honderden na jou volgen…. Maar jij bent nu nodig!

KLUSSEN IN FEBR/ MRT 2019

Als het nog niet te warm is gaan we snoeien. Lekker buiten werken. We gaan dit jaar snoeien en werken rondom het domaine.

WANNEER:

  • 22 februari tm 25 februari ( complet)
  • 25 februari tm 1 maart ( nog paar plekken)
  • 1 maart tm 4 maart ( complet)

AANTAL: 10 vignerons per keer

DUUR: 3 of 5 dagen


KLUSSEN 2019

Alle palen en bedrading moet gecontroleerd worden en gerepareerd. Bomen en struiken kappen en zagen. Herstelklusjes aan de schuren en het huis.  Lang weekend wonen op een wijndomein en spierballen kweken. En weet, mensen hebben op hun sterfbed, meer spijt van de dingen die ze niet hebben gedaan dan die ze wel hebben gedaan. One life, live it!

WANNEER:

  • 22 maart tm 25 maart
  • 8 april tm 12 april
  • 20 mei tm 24 mei

AANTAL: 8 klussers

DUUR: 3 tot 7 dagen


GROEPEN OF INDIVIDUEEL MAATWERK

Je kan als groep of alleen mee werken. De ervaring leert dat hard werken en goed eten en drinken de mooiste gesprekken oplevert. Dus of je nu met een studenten- vrienden groep of de Rotary komt of een keer alleen nieuwe mensen wilt ontmoeten je bent van harte welkom. Voor groepen kunnen we ook maatwerk afspreken, zowel qua data als invulling.

WANNEER: maatwerk af te spreken qua programma

AANTAL: vanaf 5 klussers

DUUR: 2 / 4 dagen

AANMELDEN

Stuur ons een mailtje met de periode waarin je kan komen werken en wat je wilt gaan doen,  info@domainelalande.com .

KOSTEN

Kost en inwoning zijn voor onze rekening. Je boekt en betaald je eigen vlucht naar Bergerac voor ongeveer € 120,–. Met de auto komen kan natuurlijk ook!