Werk vakantie

 
Meewerken aan een domein dat al 1000 jaar bestaat, dat deden honderden voor jou en er zullen nog honderden na jou volgen…. Maar jij bent nu nodig!

GROENE VINGERS

 

 

Als het nog niet te warm is gaan we snoeien. Lekker buiten werken. We gaan dit jaar snoeien en werken rondom het domaine. Op vrijdagmiddag snoeiles en maandag diploma uitreiking voor de weekendgangers van 9 tm 12 maart. Voor de weekgangers 12 tm 16 maart.

WANNEER: 9 tm 16 maart 2018

AANTAL: 22 vignerons ( volgeboekt)

DUUR: 3 of 5 dagen


KLUSSEN IN APRIL

Alle palen en bedrading moet gecontroleerd worden en gerepareerd. Bomen en struiken kappen en zagen. Herstelklusjes aan de schuren en het huis.  Lang weekend wonen op een wijndomein en spierballen kweken. En weet, mensen hebben op hun sterfbed, meer spijt van de dingen die ze niet hebben gedaan dan die ze wel hebben gedaan. One life, live it!

WANNEER: 6 tm 13 april 2018 of deel daarvan

AANTAL: 12 klussers

DUUR: 3 tot 7 dagen

 


GROEPEN OF INDIVIDUEEL MAATWERK

GROEPEN OF INDIVIDUEN MAATWERK

Je kan als groep of alleen mee werken. De ervaring leert dat hard werken en goed eten en drinken de mooiste gesprekken oplevert. Dus of je nu met een studenten- vrienden groep of de Rotary komt of een keer alleen nieuwe mensen wilt ontmoeten je bent van harte welkom. Voor groepen kunnen we ook maatwerk afspreken, zowel qua data als invulling.

WANNEER: maatwerk af te spreken qua programma

AANTAL: vanaf 5 klussers

DUUR: 2 / 4 dagen


AANMELDEN

Stuur ons een mailtje met de periode waarin je kan komen werken en wat je wilt gaan doen,  info@domainelalande.com .


KOSTEN

Een retourtje met Transavia kost ongeveer € 120,= Eten en drinken doen we gezamenlijk en we delen de kosten. Reken op € 25,– per dag all in. Verblijf en vervoer van en naar Bergerac airport zijn gratis.


 


[/text-child2]