La Tour

Dit GSM loze torentje ligt 250 meter van onze boerderij en heeft een eigen oprit in het merlot veld. Hier ‘s ochtends wakker worden door de zon die opkomt. En dan op je terras voor de wijngaard echt wakker worden met een croissantje en een cafe au lait. Konijnen en reeën schieten voor je voeten weg.

Op de begane grond heb je een  eetkeukentje met alle voorzieningen, een douche en een toilet.  Boven een slaapkamer voor 2.

We vragen voor dit unieke torentje € 450,= per week. In de maanden juli en augustus is het iets duurder namelijk €550,= per week. In het torentje kan je met 2 volwassenen goed uit de voeten. Eventueel kan je buiten nog een tent opzetten bijvoorbeeld voor de kinderen, voor de tent vragen € 100,= per week extra. Schoonmaken, bad en linnengoed is € 45,= per week.

De wisseldagen zijn bij voorkeur op zondag. Je kent de verhalen van zwarte zaterdag en files op de boulevard Peripherique waarin hele gezinnen zijn verdwenen. Dat doen we je niet aan. Op zondag is het lekker rustig op de weg, geen stress en geen vrachtverkeer in Frankrijk. Als je komt vliegen, overleg even over de aankomst en vertrek dagen. Transavia en Ryanair vliegen (nog) niet dagelijks maar tussen de 2 en 5 x per week.

Boeken doe je hier. Klik de data aan van de nachten dat je in La Tour wilt verblijven. Inchecken is vanaf 15:00 uur en uitchecken is uiterlijk om 11:00 uur.  Als je op “verzend” klikt dan checken wij je aanvraag en bevestigen je huurperiode en regelen dan de financien met je en geven je mooie tips voor je verblijf op ons domein.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
-
Beschikbaar
27
-
Geboekt
27
-
In behandeling

 

 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren